Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Υποδεχόμαστε και την 'Elviart ΑΒΕΕ' στο theloSouvlakia.gr στους προμηθευτές ψητοπωλείων!


Με χαρά υποδεχόμαστε και την 'Elviart ΑΒΕΕ' στο theloSouvlakia.gr στους προμηθευτές ψητοπωλείων και συγκεκριμένα στην κατηγορία 'Πίτες - Αρτοσκευάσματα'. Η συγκεκριμένη εταιρία τροφοδοτεί καταστήματα και επιχειρήσεις μαζικής εστίασης με πολλώνελ ειδών πίτες. Οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος μπορεί να καλέσει στο 210 9564902. Λίγα λόγια για την εταιρία: 



Η ELVIART ΑΒΕΕ εξειδικεύεται στην παραγωγή πίτας για σουβλάκια με δυναμική παρουσία στον κλάδο, παρουσία που ξεκίνησε το 1952 στο εργαστήριο παραγωγής του Γεωργίου Καλοϊδά και συνεχίζεται σήμερα στη βιομηχανική μονάδα της εταιρίας στον Ασπρόπυργο, Αττικής.

Κατέχοντας σήμερα την πρώτη θέση του κλάδου στην Ελλάδα τόσο σε μερίδιο αγοράς όσο και σε αριθμό εργαζομένων, η εταιρεία δεν έχασε ποτέ τα σκήπτρα στην εγχώρια αγορά αλλά και σε αυτή του εξωτερικού. Τα προϊόντα της ELVIARTξεκίνησαν να εξάγονται στην Ευρώπη στις αρχές της δεκαετίας του ’80.Πέρα από την κλασσική Ελληνική πίτα για σουβλάκι, η εταιρία έχει εμπλουτίσει τη γκάμα προϊόντων της και με άλλα προϊόντα ζύμης, όπως πίτα κυπριακή, τετράγωνη, ολικής άλεσης και βάση πίτσας.

Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Τα 'Μανουσάκια' στο Μενίδι με πλήρες menu και online παραγγελία στο theloSouvlakia.gr!

Τα 'Μανουσάκια' στο Μενίδι με πλήρες menu και online παραγγελία στο theloSouvlakia.gr. Εξυπηρετεί Αχαρναί, Άνω Λιόσια, Βαρυπόμπη και για παραγγελίες μπορείτε να καλέσετε στο 210 2477311.

Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Ανανέωση συνεργασίας με 'Bouloukos Kebab' στo κεντρο της Αθήνας με πλήρες menu στο theloSouvlakia.gr!

Το ψητοπωλείο 'Bouloukos Kebab' στo κεντρο της Αθήνας με πλήρες menu στο theloSouvlakia.gr. Εξυπηρετεί κέντρο, Γκάζι, Θησείο. Λυκαβηττό, Σεπόλια  και για παραγγελίες μπορείτε να καλέσετε στο 210 3241204.

Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Ανανέωση συνεργασίας με ' Πίτα του Παππού' στο Ψυχικό με πλήρες menu & online παραγγελία στο theloSouvlakia.gr!

H 'Πίτα του Παππού' στο Ψυχικό με πλήρες menu και online παραγγελία στο theloSouvlakia.gr. Εξυπηρετεί Ψυχικό, Χαλάνδρι, Χολαργό, Αμπελόκηπους και για παραγγελίες μπορείτε να καλέσετε στο 210 6911141. 

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Ανανέωση συνεργασίας με 'StarDelivery' στους προμηθευτες ψητοπωλείων στο theloSouvlakia.gr!

Με χαρά ανανεώνουμε την συνεργασία μας με την 'StarDelivery' στο theloSouvlakia.gr στους προμηθευτές ψητοπωλείων και συγκεκριμένα στην κατηγορία 'Κουτιά Delivery'. Η συγκεκριμένη εταιρία διαθέτει ευρεία γκάμα προϊόντων delivery όπως κουτιά, θερμόσακους, επαγγελματική ένδυση κλπ. Οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος μπορεί να καλέσει στο 210 4923110. Λίγα λόγια για την εταιρία:


Η εταιρία μας μετά από την εικοσαετή παρουσία της στον χώρο της διανομής έχει αποδειχτεί στην συνείδηση των καταναλωτών ως μια από τις πιο αξιόπιστες λύσεις για την διανομή. Κατασκευάζουμε κουτιά delivery και θερμομονωτικούς διατηρώντας προϊόντα ζεστά ή παγωμένα.Τα κουτιά διανομής φαγητού είναι θερμομονωμένα με πολυουρεθάνη και διαθέτουν διπλά τοιχώματα. Καθαρίζονται εύκολα, δεν κρατούν μυρωδιές, δεν αναπτύσσουν μύκητες δεν φθείρονται εσωτερικά.










Αναλαμβάνουμε την ψηφιακή εκτύπωση του λογότυπου σας.Οι θερμομονωτικοί σάκοι διαθέτουν μόνωση από πολυπροπυλένιο κλειστής κυψέλης, αποσπώμενη εσωτερική επένδυση που μπορεί να πλυθεί και να στεγνώσει γρήγορα.Είναι Ελληνικής ραφής και 100% οικολογικοί.Φροντίζουμε επίσης για την εμφάνιση του προσωπικού σας φτιάχνοντας ποδιές καπελάκια κ φόρμες σε διάφορα χρώματα και σχέδια. Είναι Ελληνικής ραφής και έχουμε την δυνατότητα να τυπώσουμε ή να κεντήσουμε το λογότυπο της επιχείρηση σας.

Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Ανανέωση συνεργασίας με 'Κονάκι' στη Κυψέλη με πλήρες menu στο theloSouvlakia.gr!

Το ψητοπωλείο 'Κονάκι' στη Κυψέλη με πλήρες menu στο theloSouvlakia.gr. Εξυπηρετεί Κυψέλη, Αμπελόκηποι, Γκύζη, Ν. Ψυχικό και για παραγγελίες μπορείτε να καλέσετε στο 210 6412762.

Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Ανανέωση σευνεργασίας με 'Γευσιτέλεια' Βύρωνα με πλήρες menu και online παραγγελία!

Το ψητοπωλείο 'Γευσιτέλεια' στον Βύρωνα με πλήρες menu και online παραγγελία στο theloSouvlakia.gr. Εξυπηρετεί Βύρωνα, Γουδί, Καισαριανή, Ζωγράφου και για παραγγελίες μπορείτε να καλέσετε στο 210 7655019.

Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Ανανέωση συνεργασίας με 'Θανάση' στο Γκύζη με πλήρες menu στο theloSouvlakia.gr!

Ο 'Θανάσης' στο Γκύζη με πλήρες menu στο theloSouvlakia.gr. Εξυπηρετεί κέντρο, Αμπελόκηποι, Κολωνάκι, Γκύζη, Κυψέλη και για παραγγελίες μπορείτε να καλέσετε στο 210 6469221.

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Ανανέωση συνεργασιας με το 'Κονάκι' στο theloSouvlakia.gr με πληρες menu!

Το ψητοπωλείο 'Κονάκι' στην Ηλιούπολη με πλήρες menu  στο theloSouvlakia.gr. Εξυπηρετεί Ηλιούπολη, Καρέας, Υμηττός, Βύρωνας και για παραγγελίες μπορείτε να καλέσετε στο 210 9767990.

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Το ψητοπωλείο 'Εν Αδάμες' στην Κηφισιά με πλήρες menu στο theloSouvlakia.gr!

Το ψητοπωλείο 'Εν Αδάμες' στην Κηφισιά με πλήρες menu στο theloSouvlakia.gr. Εξυπηρετεί Κηφισιά, Αδαμες, Πολιτεία, Ν. Ερυθραία και για παραγγελίες μπορείτε να καλέσετε στο 210 8075621.

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Το ψητοπωλείο 'Γουρουνάκια' στην Κηφισιά με πλήρες menu στο theloSouvlakia.gr!

Το ψητοπωλείο 'Γουρουνάκια' στην Κηφισιά με πλήρες menu στο theloSouvlakia.gr. Εξυπηρετεί Κηφισιά, Κεφαλάρι, Λυκόβρυση, Πεύκη, Μαρούσι και για παραγγελίες μπορείτε να καλέσετε στο 210 8011093.

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Το 'Θηρίο' στην Αργυρύπολη με πλήρες menu και online παραγγελία στο theloSouvlakia.gr.

Το ψητοπωλείο 'Θηρίο' στην Αργυρύπολη με πλήρες menu και online παραγγελία στο theloSouvlakia.gr. Εξυπηρετεί Αργυρούπολη, Ελληνικό, Αλιμος, Καλαμακι, Ηλιουπολη  και για παραγγελίες μπορείτε να καλέσετε στο 210 9638420.

Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Υποδεχόμαστε και την 'ΔΙΡΟ - ΑΦΟΙ ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΙ ΑΕ' στο theloSouvlakia.gr στους προμηθευτές ψητοπωλείων!

Με χαρά υποδεχόμαστε και την 'ΔΙΡΟ - ΑΦΟΙ ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΙ ΑΕ' στο theloSouvlakia.gr στους προμηθευτές ψητοπωλείων και συγκεκριμένα στην κατηγορία 'Γενικό Εμπόριο'. Η συγκεκριμένη εταιρία που ανήκει στον κλάδο του γενικού εμπορίου τροφοδοτεί καταστήματα και επιχειρήσεις μαζικής εστίασης με κρέατα, ψάρια, λαχανικά και όλων των ειδών τυποποιημένα προϊόντα. Οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος μπορεί να καλέσει στο 210 4009370. 

Λίγα λόγια για την εταιρία: 

Το Σεπτέμβριο του 1992 και προερχόμενοι απο τον ευρύτερο χώρο της ναυτιλίας δημιουργήσαμε την εταιρεία ΑΦΟΙ ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΙ ΑΕ. Με έναν ξεκάθαρο σκοπό.
Με αμεσότητα, υπευθυνότητα και αξιοπιστία στον εφοδιασμό πλοίων ακτοπλοίας και κρουαζιερόπλοιων με είδη τροφίμων, catering και είδη καθαρισμού κοινόχρηστων χώρων.
Στον εφοδιασμό ποντοπόρων πλοίων στους τομείς των provisions και cabin stores.
Στον εφοδιασμό ξενοδοχειακών μονάδων και μονάδων μαζικής εστίασης με είδη τροφίμων κατεψυγμένων και τυποποιημένων.
Στη διαχείρηση και αποθήκευση για λογαριασμό τρίτων (logistics).
Με τους ιδιόκτητους χώρους μας και τα δεκαοχτώ φορτηγά ψυγεία που διαθέτουμε μας δίνεται η δυνατότητα να αντιμετωπίσουμε τις καθημερινά αυξανόμενες απαιτήσεις του χώρου.

Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Ανανέωση συνεργασίας με την 'Αφοι Α. Πιτένη ΑΒΕΕ' στο theloSouvlakia.gr στους προμηθευτές ψητοπωλείων!

Με χαρά ανανεώνουμε την συνεργασία μας με την 'Αφοι Α. Πιτένη ΑΒΕΕ' στο theloSouvlakia.gr στους προμηθευτές ψητοπωλείων και συγκεκριμένα στην κατηγορία 'Σαλάτες'. Η συγκεκριμένη εταιρία διαθέτει ευρεία γκάμα σαλατών και σαλτσών που αφορούν όλο τον κλάδο της μαζικής εστίασης. Οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος μπορεί να καλέσει στο 24610 22726. 

Λίγα λόγια για την εταιρία: 
Η Αφοί Α. Πιτένη ΑΒΕΕ είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής και εμπορίας τροφίμων στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 1973 με την επωνυμία “Αγαμέμνων Πιτένης”. Το Δεκέμβριο του 1997, ολοκληρώνει τη δημιουργία μιας νέας υπερσύγχρονης μονάδας παραγωγής εδεσμάτων, με συνολικό εμβαδόν 14.000 τ.μ. και κτιριακές εγκαταστάσεις 3.000 τμ. προκειμένου να ανταπεξέλθει στις νέες συνθήκες του εγχώριου και διεθνούς  ανταγωνισμού. 

Έτσι, με την πολύχρονη εμπιστοσύνη του καταναλωτικού κοινού προς τα προϊόντα της εταιρείας και την οικογενειακή μορφή επιχειρηματικότητάς της, κατόρθωσε το έτος 2003 να παράγει πάνω από 100 διαφορετικά είδη με τους πλέον σύγχρονους τρόπους παραγωγής και σύμφωνα με όλους τους κανόνες  υγιεινής  και  ασφάλειας,  βασισμένη  στις  παραδοσιακές  Ελληνικές  γεύσεις.

Το Μάρτιο του 2003 οργανώνει νέα έδρα διακίνησης των προϊόντων της στην Τρίπολη Πελοποννήσου, με εταιρικό Αφοί Α. Πιτένη ΟΕ, με ιδιόκτητα φορτηγά, ολοκληρωμένο δίκτυο διανομής και  εμβέλεια  την  ευρύτερη  περιοχή  της  Πελοποννήσου.  Το  2009  αναβαθμίζει  τη διακίνηση των προϊόντων της στην Κεντρική Μακεδονία με τη δημιουργία υποκαταστήματος στη Θεσσαλονίκη και το 2010 εξαπλώνεται στο νομό Αττικής. Συνολικά,  μαζί με το αυτόνομο δίκτυο διανομής στην περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας και με περισσότερους από 50 αντιπροσώπους, τροφοδοτεί πάνω από 10.000 σημεία πώλησης σε όλο τον κόσμο.