Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Οι Locomondo την Τρίτη ζωντανά στο Mind Radio!

Συντονιστείτε την Τρίτη 1/6 στις 23.00 στο mindradio.gr και απολαύστε τους Locomondo ζωντανά στην εκπομπή celebrity zone.

Θα είναι μια εκπομπή αφιερωμένη στη ρέγγε και στο ποδόσφαιρο. Μην ξεχνάμε οτι το catering της συγκεκριμένης εκπομπής είναι μια προσφορά της αλυσίδας εστιατορίων Πίτα Πάν!

Καλό μήνα!

Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

Σήμερα ο Μ. Στρατής στο mindradio.gr! Συντονιστε'ιτε...

Σήμερα Πέμπτη 27 Μαΐου, 23.00 - 01.00 ο Μύρωνας Στρατής θα βρίσκεται ζωντανά στην πρώτη του προσωπική εκπομπή στο Mind Radio.

Το catering της εκπομπής είναι μια προσφορά της αλυσίδας εστιατορίων Πίτα Πάν. Απολαύστε!

Τρίτη 25 Μαΐου 2010

Απολαύστε την Ευσταθία σήμερα στι 23,00 στο mindradio.gr!

Τρία χρόνια μετά το “Δεν Μπορεί, Έχει Meeting”, που αγαπήθηκε και μισήθηκε παράφορα, η Ευσταθία επιστρέφει δισκογραφικά με ολοκαίνουρια δουλειά, που εγκαινιάζει τη συνεργασία της με την ιστορική ετικέτα ΛΥΡΑ. Ραντεβού στο Mind Radio σήμερα Τρίτη 25/5, 23.00 - 01.00!.

To catering και της σημερινής εκπομπής 'celebrity zone' του Mind Radio είναι μια προσφορά της αλυσίδας εστιατορίων 'Πίτα Πάν'. Απολαύστε..

Δευτέρα 24 Μαΐου 2010

Οι μηχανόβιοι προτιμούν τα σουβλάκια! Αποδεδειγμένο..

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού ALTER οι 2900 κάτοχοι Harley μηχανών έκαναν την ετήσια συνάντηση τους στην Πάτρα και πέρασαν πάνω από την γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου δημιουργόντας ένα πολύ μεγάλο ρεκόρ.

Ακόμα μεγαλύτερο όμως δημιούργησαν όταν παρήγγειλαν 45,000 σουβλάκια από τοπικό κρεοπωλείο. Ευχόμαστε να ήταν καλοφάγοτα και να συνεχίσουν να προτιμούν το προιόν του κλάδου μας! Τελικά αποδεικνύεται ότι για τους μηχανόβιους πέρα από το κράνος και το σουβλάκι είναι ...must!

Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

Συμβουλές πελατών, ότι πιο αυθεντικό! Μέρος 1ο

Λαμβάνουμε συχνά mail από πολλούς πελάτες ψητοπωλείων και πραγματικά αξίζει το κόπο να ακουστεί και η δική τους φωνή, όσον αφορά τις 'απαιτήσεις' τους απο όλους όσους φτιάχνουν και πωλούν σουβλάκια. Τα παρακάτω σχόλια δεν έχουν 'επεξεργαστεί' καθόλου για να μην χάσουν την αυθεντικότητά τους, απολαύστε (και γιατί όχι ακολουθήστε):

•Η λαδόκολλα θα πρέπει να είναι σφιχτά δεμένη αλλά όχι τόσο ώστε να σε εμποδίζει την απομάκρυνση της. Να φάμε θέλουμε όχι να ανοίξουμε δώρο, και πρέπεινα μας κράτηση σε αγωνία.
•Η πίτα θα πρέπει να είναι αλάδωτη και στα κάρβουνα ψημένη. Δεν θα πρέπει να είναι εντελώς ψημένη. Δεν θέλουμε να σπάει σαν φρυγανιά. Άρα καλοψημένη και αφράτη όσο πρέπει.
•Ο γύρος θα πρέπει να είναι καλοψημένος και να κάνει λίγο, έως ελάχιστο κρατς όταν τον τρως. Χωρίς να είναι όμως πατατάκι.
•Η πατάτα είναι απαραίτητη στο σουβλάκι.

Θα ακολουθήσουν και άλλες συμβουλές σε επόμενες αναρτήσεις...

Τρίτη 18 Μαΐου 2010

Σήμερα στις 23,00 ο Ζακ Στεφάνου στο Mind Radio!

Σήμερα Τρίτη 18 Μαΐου υποδεχτείτε στο mindradio.gr τον Ζακ Στεφάνου και την Μπάντα Κοάλα. Ο γνωστός τραγουδοποιός κλείνει ένα ιδιαίτερο ραντεβού με τους ακροατές του Mind Radio για την πρώτη του προσωπική εκπομπή! Συνδεθείτε στις 23.00 - 01.00 και μιλήστε μαζί τους ζωντανά στο chat room!

Το catering της συγκεκριμένης εκπομπής είναι μια προσφορά της αλυσίδας εστιατορίων Πίτα Πάν!

Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

Γεύση - τιμή - υγιεινή διατροφή

Η εποχή που περνάμε είναι ίσως η πιο δύσκολη για την αγορά για τα τελευταία 30 χρόνια. Σίγουρα χρειάζεται επαναπροσδιορισμό στόχων, αυτοσυγκράτηση και περιορισμό περιττών εξόδων. Έχουν ειπωθεί πολλά για τον χώρο μας, τα οποία τα ακούμε αλλά δίνουμε ακόμα μεγαλύτερη προσοχή όταν προέρχονται από ανθρώπους του χώρου μας.

Ένα τέτοιο άρθρο δημοσιεύθηκε στο περιοδικό 'Marketing Week' (τ. 1288) όπου τονίζεται το γεγονός οτι το τρίπτυχο Γεύση - τιμή - υγιεινή διατροφή είναι αυτό που πρέπει να ακολουθήσουν οι επιχειρήσεις του κλάδου της μαζικής εστίασης για να καταφέρουν να επιβιώσουν από την οικονομική κρίση.

Στο συγκεκριμένο άρθρο καταγράφονται απόψεις από υπεύθυνους marketing από εταιρίες όπως η Pizza Hut, η Πίτα Πάν και η Everest που όλες συμφωνούν στο παραπάνω 'τρίπτυχο' συμπληρώνοντάς το με ποιοτικές υπηρεσίες και στρατηγικές συνεργασίες.

Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

Συντονιστείτε την Τρίτη 11/5 στο mindradio.gr

Την Τρίτη 11 Μαΐου υποδεχτείτε στο mindradio.gr τους ΜΕΝΤΑ. Το ελληνόφωνο ποπ συγκρότημα κλείνει ένα ιδιαίτερο ραντεβού με τους ακροατές του Mind Radio για την πρώτη τους προσωπική εκπομπή! Συνδεθείτε στις 23.00 - 01.00 και μιλήστε μαζί τους ζωντανά στο chat room!

Το catering της συγκεκριμένης εκπομπής είναι μια προσφορά της αλυσίδας εστιατορίων Πίτα Πάν!

Κυριακή 9 Μαΐου 2010

2 χρόνια theloSouvlakia.gr – 2 souvlamazing years


O 1ος οδηγός delivery ψητιπωλείων στο internet γιορτάζει τα 2 του χρόνια!
Αν και σε 'νηπιακή' ακόμα ηλικία, συνέβαλε σημαντικά στο να μπει και το σουβλάκι στην ψηφιακή εποχή. Σημαντική επίσης είναι η συμβολή και στο οικολογικό κομμάτι δίνοντας τη λύση εύρεσης ψητοπωλείου μέσω internet, απονθαρύνοντας την επιλογή των εκτυπωμένων και πεταμένων φυλλαδίων.
Παράλληλα είναι σημαντικό να αναφέρουμε οτι η 2η χρονιά βρίσκει βελτιωμένο το theloSouvlakia.gr σε όλους τους δείκτες: 20% αύξηση σε επισκεψιμότητα, 25% σε θεάσεις/επίσκεψη & 30% σε χρόνο παραμονής. Επιπλέον οι περιοχές πληροφόρησης για εύρεση ψητοπωλείου αυξήθηκαν στις 19 σε ολη την Ελλάδα.
Ευχαριστούμε ολόψυχα και τους 380,000 επισκέπτες που τίμησαν με την επιλογή τους το theloSouvlakia.gr στα πρώτα του 2 χρόνια με την υπόσχεση ότι:
more souvlamazing years are yet to come!



Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

Συντονιστείτε την Τρίτη 4/5 στο mindradio.gr

Την Τρίτη 4 Μαίου από τις 23,00- 01,00 το mindradio με αφορμή το Transmission tribute party event, αφιερωμενο στον μεγαλο Ian Curti,s φιλοξενει τους Mattise, New dark age, Tax collectors και Rosebleed για να αποδωσουν φορο τιμης.


Το catering της εκπομπής έχει αναλάβει η αλυσίδα εστιατορίων Πίτα Πάν. Πίστοι των Joy Division, απολαύστε...